(17) Supersvømmere
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Supersvømmere (ca. 13-16 år)

Holdet er for dig, der er glad for at svømme. Du vil gerne fortsætte med at dyrke din sport i vandet og udvikle dig som svømmer, men har lige nu ikke lyst til at svømme i en konkurrenceafdeling. Holdet øver og finpudser teknik, men der er også plads til andre udfordringer i vandet. Der lægges vægt på, at det fortsat skal være sjovt at gå til svømning. Der er 8 pladser på holdet.

Undervisning: Undervisningen foregår i udgangspunkt fra bassinets kant og varetages af en instruktør (18+). Udgangspunktet for træningen vil være at forbedre dine tekniske færdigheder, hvilket både sker igennem svømning, spil og forskellige øvelser i bassinet og på kanten. Du er med til at bestemme dagsordenen for svømmetræningerne. En gang imellem vil der være hygge og ideudvikling efter svømning i vores klublokale.

Bemærkninger:
For alle vores børne- og ungdomshold gør det sig gældende, at udvalgte undervisningsgange bliver brugt til at lære om selvredning og livredning.
Der vil på supersvømmerholdet være tilbud om at deltage i svømmestævner nogle gange om året. Svømmebriller er en del af ens udstyr på dette hold.

Instruktøren giver ved slutningen af hver sæson en vurdering af alle.

09.09.2020
Slutdato