Ny instruktør og nye holdtilbud i Hovedgård Svømmeklub

Det er med stor glæde, vi kan fortælle, at vi i denne sæson har nye tilbud på programmet. Til dem har vi ansat Maja Skytte som instruktør i vores svømmeklub. Maja er uddannet fritidspædagog og har mere end 10 års svømmeundervisererfaring i rygsækken på både almene svømme- og familiehold og på de mere specialiserede hold som voksne/børn med vandskræk og undervisning af børn med særlige behov.

Maja har foruden uddannelsen til svømmeinstruktør videreuddannet sig inden for bl.a. babysvømning og inden for handikapområdet, hvor hun er certificeret Halliwick-instruktør. Halliwick er et svømmekoncept udviklet til personer med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser, men som også er særdeles velegnet til begynderundervisning af børn og voksne uden funktionsnedsættelser. Denne særlige viden er ligeledes nyttig til Aqua Cross, hvor Maja har helt styr på, hvordan man bruger kroppen og rekvisitter i vandet til at skabe størst muligt vandmodstand - Så hvis du er klar på styrketræning i vand, så er det holdet Aqua Cross, du skal tilmelde dig denne vinter.

 
Maja er i forvejen kendt af nogle af børnene på Hovedgård Skole, idet hun i et samarbejde mellem Hovedgård Skole, Svømmeskolen Boblen og DGI har stået for svømmeundervisningen af børnene i orange fløj, superviseret lærerne mv.

Med Maja ombord glæder vi os til at kunne give jer helt nye holdtilbud til sæsonstarten i september. Maja underviser om mandagen og har følgende hold:

16:30-17:00: Plask og leg med mor/far (ca. 4-5 år)                               
17:00-17:30: Plask og leg med mor/far (ca. 4-5 år)                               
17:30-18:00: Børn med behov for særlig opmærksomhed (ca. 5-12 år)
18:15-19:00: Letøvede (ca. 8-11 år)
19:00-19:45: Øvede (ca. 11-14 år)
19:45-20:15: Vandskræk voksne                                                            
20.15-21.00: Aqua Cross (16+)                                                                        

Til holdet “Børn med behov for særlig opmærksomhed” vil Maja gerne kontaktes, inden du tilmelder dit barn. På den måde sikrer vi dit barn en god og tryg opstart på svømmeundervisningen. Majas mail er: maja@hovedgaardsvommeklub.dk

Du er også velkommen til at kontakte bestyrelsen på: kontakt@hovedgaardsvommeklub.dk