Information til børnehold

Hovedgård Svømmeklub har to svømmesæsoner på et år - en hovedsæson og en kortere forårssæson.

Hovedsæsonen for børneholdene koster 400 kr. i kontingent og har en varighed på knap 7 måneder (mandag d. 7. september 2020 – torsdag d. 18. marts 2021). Der er lukket i ugerne 42, 52, 53, 7 (og i skolens øvrige ferier).

Forårssæsonen koster 200 kr. i kontingent og har en varighed på ca. 3 måndeder (mandag d. 22 marts 2021 – torsdag d. 24. juni 2021). Der er lukket i skoleferierne.

Børnestævne: I slutningen af hovedsæsonen afholder vi et svømmestævne for klubbens børn, hvor de får mulighed for at vise, hvor dygtige de er blevet til at svømme. Børnesvømmestævnet afholdes lørdag d. 6. marts 2021 kl. 9-13.

Forældre i omklædning/svømmehal
Piger på 8 år og derover skal benytte dameomklædningen.
Drenge på 8 år og derover skal benytte herreomklædningen.

Hvis yngre børn har behov for hjælp til omklædning og afvaskning, skal børnene følge med i forældrenes omklædningsrum. Inden svømning skal hele kroppen vaskes med sæbe – uden badetøj.

For at skabe de bedste vilkår for børnene til at lære at svømme er forældre til børn på begynderholdene, de letøvede og holdene for øvede svømmere velkomne i svømmehallen de første 2 gange og de sidste 2 gange. Sidste undervisningsgang er 1 forælder/voksen velkommen til at være med i vandet.

Fotografering, rygning og alkohol i svømmehallen og omklædningsrum er ikke tilladt.

Øvrige oplysninger:

Vores instruktører er uddannede livreddere, og alle vores instruktører og hjælpeinstruktører har gyldigt førstehjælpskursus.

Svømmebassinet er 7x16 m. og 0,95 – 1,35 m. dybt. Vandet i Hovedgård Svømmehal har standardtemperatur på 26,5-27 grader. For børn, der har været vant til varmtvandsbassin, har vi erfaring for, at overgangen kan gøres nemmere, hvis de svømmer i våddragt. En våddragt kan købes for ca. 200 kr.