Information til børnehold  

Forældre i omklædning/svømmehal
Piger på 8 år og derover skal benytte dameomklædningen.
Drenge på 8 år og derover skal benytte herreomklædningen.

Hvis yngre børn har behov for hjælp til omklædning og afvaskning, skal børnene følge med i forældrenes omklædningsrum. Inden svømning skal hele kroppen vaskes grundigt med sæbe – uden badetøj.

I de to første uger af sæsonen er der mulighed for, at 1 forælder kan komme ind i svømmehallen og kigge på, men pas på det ikke forstyrrer undervisningen. Hvis du derefter vurderer, at der er ekstraordinært behov for, at du følger dit barn ind i svømmehallen, skal det aftales med instruktøren inden.  Sidste undervisningsgang er 1 forælder/voksen velkommen til at være med i vandet.

Fotografering, rygning og alkohol i svømmehallen og omklædningsrum er ikke tilladt. 

Øvrige oplysninger:

Vores instruktører er uddannede livreddere, og alle vores instruktører og hjælpeinstruktører har gyldigt førstehjælpskursus.

Svømmebassinet er 7x16 m. og 1,05 – 1,45 m. dybt. Vandet i Hovedgård Svømmehal har en temperatur på 27 grader, ligesom de fleste andre svømmehaller. For børn, der har været vant til varmtvandsbassin, har vi erfaring for, at overgangen kan gøres nemmere, hvis de svømmer i våddragt. En våddragt kan købes for ca. 200 kr.