Instruktør
Line Mouritsen
Beskrivelse

Line er ny instruktør i Hovedgård i 2023. Hun har mange års erfaring som konkurrencesvømmer og glæder sig til at videregive sin viden om og glæde ved vand til byens børn.

Se hele beskrivelsen
Victor Stewart
Beskrivelse

Victor har mange års erfaring i vand! Han har svømmet, siden han var 6 år, og har de seneste 14 år spillet og undervist i vandpolo på højt niveau.  

Han er ny instruktør i Hovedgård i 2023 og vil starte det nye hold Aqua Fun op, hvor der skal leges med vandpolo, kantbasket, undervandsrugby, livredning, cirkeltræning med mere.

Se hele beskrivelsen
Kirstine Jensen
Beskrivelse
Kirstine er tidligere konkurrencesvømmer og har været hjælpeinstruktør hos os siden 2019. Fra 2023 starter hun som instruktør.
Se hele beskrivelsen
Ina Schelander
Beskrivelse

Ina er uddannet pædagog og Aqua Fitness instruktør og betegner sig selv som en rigtig vandhund. Hun har gennem mange år selv dyrket Aqua Fitness og brænder for bevægelse og træning i vand. Som hun siger: “ Vi skal have pulsen op, få sved på panden, alt imens vi har det sjovt. Mest af alt fordi når vi smiler og griner, snyder vi kroppen til at tro, det ikke er hårdt.”

Ina henter inspiration fra bl.a. cirkeltræning, Tabata og klassisk styrketræning og lægger samtidig stor vægt på, at træningen i vandet skal være sjov, varieret og med god og tempofyldt musik.

Ina har endvidere svømningens grunduddannelse og har siden 2018 også undervist både børne- og voksenhold i svømning.

Se hele beskrivelsen
Isabella Boysen
Beskrivelse

Isabella er uddannet svømmeinstruktør og har siden 2017 undervist både børn og voksne i svømning. Til dagligt læser hun idrætsvidenskab på Århus Universitet. Her har hun tilegnet sig stor viden inden for svømning, idrætspædagogik og underviserrollen. 

Isabella har deltaget i flere kurser som fx "Genoptræning i varmt vand", "AquaCross" og “Begyndersvømning for voksne”, hvor hun bl.a. er blevet klædt på til at kunne støtte og hjælpe voksne med vandskræk. Derudover har hun erfaring med undervisning af børn med behov for særlig opmærksomhed.

Se hele beskrivelsen
Caroline Mathiassen
Beskrivelse

Caroline har været en del af Hovedgård Svømmeklub siden 2015, hvor hun begyndte som hjælpeinstruktør på børneholdene. Efterfølgende uddannede hun sig til svømmeinstruktør og har siden 2019 undervist såvel børn som voksne i svømning. Caroline elsker at undervise. Som hun siger: “Jeg er vild med at lære børnene at svømme og se deres udvikling fra start til slut.”

Foruden svømningens grunduddannelse har Caroline også uddannet sig til livredder og deltaget i kurser i at undervise børn i livredning og selvredning.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hjælpeinstruktør
Agnes Trolle
Beskrivelse

Agnes har svømmet i mange år og starter hos os som hjælpeinstruktør i 2023.

Se hele beskrivelsen
Ida Pijnenburg
Beskrivelse

Ida har gået til svømning i 7 år og starter som hjælpeinstruktør i 2023.

Se hele beskrivelsen
Marie Juel Christoffersen
Beskrivelse

Marie har svømmet mange år i klubben og starter som hjælpeinstruktør hos os i 2023.

Se hele beskrivelsen
Marius Pijnenburg
Beskrivelse

Marius har gået til svømning i 8 år og starter hos os som hjælpeinstruktør i 2023.

Se hele beskrivelsen
Noah Winther
Beskrivelse

Noah har gået til svømning i mange år og har erfaring som hjælpeinstruktør fra Them Svømmeklub. Han er flyttet til Hovedgård og starter som hjælpeinstruktør fra 2023.

Se hele beskrivelsen
Silas Alexander Søndergaard
Beskrivelse

Silas har svømmet i flere år i klubben og starter som hjælpeinstruktør hos os i 2023

Se hele beskrivelsen