Hovedgård Svømmeklub åbner for tilmelding d. 3. januar 2023

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle jer, at svømmeanlægget i Hovedgård forventes at stå fuldt renoveret, med nye faciliteter og klar til brug i slutningen af februar 2023. Foruden de to eksisterende bassiner (det indendørs og det udendørs) bliver der også etableret et mindre varmtvandsbassin, så vi i svømmeklubben nu får mulighed for at tilbyde nye aktiviteter.

Svømmeundervisningen begynder i uge 9, og da det er vigtigt for Hovedgård Svømmeklub, at alle har råd til at lære at svømme, bliver prisen for undervisning frem til sommerferien blot:

• Børnehold: 350 kr.
  • Voksenhold: 400 kr.
  • Familiesvømning: 275 kr. per person.
Vil man gerne svømme mere, så er der 50% rabat på hold nr. 2 :-)

Som noget helt nyt tilbyder svømmeklubben nu også disse hold den kommende sæson:

• Varmtvandstræning
  • Familiesvømning
  • AquaFun (11-15 år)
  • Begyndersvømning (7-10 år). Vi har i klubben oprettet et begynderhold for de lidt ældre børn, der måske ikke har haft mulighed for at lære at svømme i de år, hvor svømmehallen har været lukket pga. renovering.

Svømmeklubbens bestyrelse har under renoveringsperioden arbejdet på at udvikle foreningen, så vi er topklar, når vi kommer i vandet igen! I et tæt samarbejde med Dansk Svømmeunion har vi haft gang i en udviklingsproces, hvor vi gennemgik alle aspekter af det at drive en forening og blev skarpere på, hvordan vi får den allerbedste svømmeklub i Hovedgård!

Samtidig fortsætter vi med at udvikle på vores holdtilbud og at sende vores dygtige instruktører og hjælpeinstruktører på kurser, så der er tanket op på masser af ny energi, inspiration og viden til sæsonopstart.

Hvis du har input, gode idéer til et nyt hold eller andre tiltag, så skriv til os på: kontakt@hovedgaardsvommeklub.dk

De bedste hilsner fra bestyrelsen.