Hovedgård Svømmeklub forventer opstart februar 2023

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle jer, at svømmeanlægget i Hovedgård forventes at stå fuldt renoveret, med nye faciliteter og klar til brug i februar 2023. Foruden de to eksisterende bassiner (det indendørs og det udendørs) bliver der også etableret et mindre varmtvandsbassin, så vi i svømmeklubben nu får mulighed for at tilbyde nye aktiviteter.

Imens vi venter, arbejder vi i svømmeklubbens bestyrelse på at udvikle foreningen, så vi er topklar, når vi kan komme i vandet igen! I et tæt samarbejde med Dansk Svømmeunion har vi sat gang i en udviklingsproces, hvor vi gennemgår alle aspekter af det at drive en forening, så vi bliver helt skarpe på, hvordan vi får den allerbedste svømmeklub i Hovedgård!

Samtidig fortsætter vi med at udvikle på vores holdtilbud og at sende vores dygtige instruktører og hjælpeinstruktører på kurser, så der er tanket op på masser af ny energi, inspiration og viden.

Hvis du har input til vores proces - stort og småt - hvor synes DU, vi skal hen? Hvad må vi endelig ikke pille ved, og hvad kunne trænge til en forandring? Gode idéer til et nyt hold eller andre tiltag?

Så skriv til os på: kontakt@hovedgaardsvommeklub.dk

De bedste hilsner fra bestyrelsen.