2021 i Hovedgård Svømmeklub 


2021 bliver, som 2020, et usædvanligt år i svømmeklubben. Vi kan allerede nu sige, at der ikke bliver nogen forårs- eller efterårssæson. Og sommeren i Hovedgård i år bliver uden friluftsbad. Det er vi mange, der kommer til at savne! MEN årsagen er denne gang heldigvis lykkelig, idet vi endelig, endelig, endelig kan se frem til en renovering af hele anlægget! 
Ejerskabet er overgået fra kommunen til Hovedgårdhallen, der er indgået aftale med en bygherrerådgiver, og de indledende undersøgelser på stedet skal nu i gang. Hvornår renoveringen kan påbegyndes, og, ikke mindst, hvornår vi igen kan hoppe i bassinerne, ved vi ikke endnu. Men vi opdaterer, når vi får ny viden.   

Det betyder dog på ingen måde, at der ikke kommer til at ske noget i svømmeklubben i år! Vi skal:

  • Sammen med vores instruktører evaluere de 4 nye tilbud, vi lancerede i 2020: Plask & leg m. mor/far, Børn m. særlige behov, Vandskræk voksne og Aqua cross
  • Videreudvikle på vores hold og indkøbe nyt udstyr - bl.a. til undervisning i livredning
  • Sende vores instruktører og hjælpeinstruktører på relevante uddannelser og kurser

Alt sammen, så vi er topklar til at udbyde svømmeundervisning, hård træning, sjov og ballade af høj kvalitet til Hovedgård og det store opland, vores medlemmer kommer fra, når det nyrenoverede anlæg står klar til os!

Hvad gjorde vi i 2020?

Man kunne tro, at corona var altoverskyggende i det forgangne år. Og corona HAR påvirket os på mange måder i svømmeklubben, både med nedlukninger og restriktioner. Men vi kan heldigvis også se tilbage på flere ting, der lykkedes rigtig godt i 2020! 

  • Det lykkedes i sidste øjeblik, trods corona, at kunne åbne for friluftsbadet, og især i slutningen af sæsonen fik vi også dage med helt perfekt sommervejr 
  • Vi lancerede de 4 nye hold, som omtalt ovenfor
  • Vi havde medlemsfremgang 
  • Vi nåede, mens samfundet var lukket op, at sende 3 af vores instruktører på Aqua inspirationskursus, 1 instruktør på crawl/rygcrawl kursus, 2 af vores hjælpeinstruktører på hjælpeinstruktørkursus, og 4 af vores instruktører tog den store bassinlivredderprøve (som er påkrævet livredderne i vores dybe udendørsbassin, men som vi har valgt, at alle vores instruktører skal have - også de som kun underviser indenfor) 

 

Hvis du har spørgsmål til svømmeklubbens aktiviteter, er du velkommen til at skrive til os på: kontakt@hovedgaardsvommeklub.dk

Mange sportslige hilsener
Hovedgård IF Svømmeklub