2021 i Hovedgård Svømmeklub

2021 er, som 2020, et usædvanligt år i svømmeklubben. Denne gang dog heldigvis ikke pga. corona, men fordi svømmeanlægget er lukket ned for renovering. Det er helt fantastisk, at vi er kommet hertil, og vi glæder os helt enormt til at tage de nye, lækre faciliteter i brug, når de står klar.

Ejerskabet af anlægget er overgået fra kommunen til Hovedgård Hallen, og de er i fuld gang med at udvikle og igangsætte projektet.

Imens vi venter, arbejder vi i svømmeklubbens bestyrelse på at udvikle foreningen, så vi er topklar, når vi kan komme i vandet igen! I et tæt samarbejde med Dansk Svømmeunion har vi sat gang i en udviklingsproces, hvor vi gennemgår alle aspekter af det at drive en forening, så vi bliver helt skarpe på, hvordan vi får den allerbedste svømmeklub i Hovedgård!

Samtidig fortsætter vi med at udvikle på vores holdtilbud og at sende vores dygtige instruktører og hjælpeinstruktører på kurser, så der er tanket op på masser af ny energi, inspiration og viden.

Hvis du har input til vores proces - stort og småt - hvor synes DU, vi skal hen? Hvad må vi endelig ikke pille ved, og hvad kunne trænge til en forandring? Gode idéer til et nyt hold eller andre tiltag?

Så skriv til os på: kontakt@hovedgaardsvommeklub.dk

De bedste hilsner fra bestyrelsen.