Invitation til generalforsamling i Hovedgård Svømmeklub onsdag den 3. november kl. 19.30-20.30 i Klubhuset Fruenshave 9, Hovedgård.

Hvordan får vi den allerbedste svømmeklub i Hovedgård?

Hvor synes DU, vi skal hen? Hvad må vi endelig ikke pille ved, og hvad kunne trænge til forandring?

Vi håber at se dig til generalforsamling, hvor vi byder på kaffe og chokolade, og hvor ingen tvinges ind i bestyrelsesarbejde.

2021 er, som 2020, et usædvanligt år i svømmeklubben. Denne gang dog heldigvis ikke pga. corona, men fordi svømmeanlægget er lukket ned for renovering. Det er helt fantastisk, at vi er kommet hertil, og vi glæder os helt enormt til at tage de nye, lækre faciliteter i brug, når de står klar.

Imens vi venter, arbejder vi i svømmeklubbens bestyrelse på at udvikle foreningen, så vi er topklar, når vi kan komme i vandet igen! I et tæt samarbejde med Dansk Svømmeunion har vi sat gang i en udviklingsproces, hvor vi gennemgår alle aspekter af det at drive en forening, så vi bliver helt skarpe på, hvordan vi får den allerbedste svømmeklub i Hovedgård!

Dagsorden til generalforsamling i Hovedgård Svømmeklub 2021:

1 Valg af dirigent og referent

2 Bestyrelsens beretning

3 Regnskab til orientering

4 Behandling af indkomne forslag

5 Valg til bestyrelsen. Bestyrelsen er fuldtallig, men nye bestyrelsesmedlemmer er meget velkomne.

• Sofie Nørgård Kruse er ikke på valg.
  • Camilla Lund Nielsen er ikke på valg.
  • Martina Poloniova er på valg som suppleant. Ønsker genvalg.
  • Heidi Linea Yde Stæhr stiller op som ordinært bestyrelsesmedlem.
  • Anne Trolle er på valg. Ønsker ikke genvalg.
  • Rikke Pijnenburg er på valg. Ønsker genvalg
  • Helle Kurup er på valg. Ønsker genvalg.

6 Eventuelt

Forslag til behandling på generalforsamling skal sendes til Helle på kontakt@hovedgaardsvommeklub.dk senest tirsdag den 26/10.

Vi glæder os til at se rigtig mange af jer

De bedste hilsner fra bestyrelsen.