FANTASTISK NYHED

Vi har glædet os til at dele denne nyhed med jer. Friluftsbadet åbner lørdag d. 4. juli
 
Som følge af COVID-19 vil ophold i friluftsbadet være lidt anderledes, end I er vant til. Vi lukker denne sæson max 50 personer ind i friluftsbadet ad gangen. Pga. smitterisiko vil der ikke være legetøj til rådighed. I må denne sæson gerne medbringe eget legetøj (ikke store badedyr og bademåtter aht. sikkerheden i bassinet). Legetøjet skal være rengjort, og det må ikke deles med andre. Pga. smitterisiko skal I tage jeres poser og tøj fra omklædningen med ud på plænen. Pas på hinanden, hold afstand :-)
 
 
 
Rigtig god fornøjelse i friluftsbadet.
Mvh. bestyrelsen 
 
..............................................................................................................................

Hovedgård Friluftsbad er et skønt samlingssted for børn, unge og ældre. Her er mulighed for plask, leg og udspring i bassinet.

Her er tid til hygge og afslapning på plænen, hvor medbragt mad gerne må nydes. Så tag dine børn, børnebørn og venner under armen, og trop op til en dejlig dag i friluftsbadet.

Åbningstider: Friluftsbadet er åbent dagligt fra 12.30-17.30 i skolernes sommerferie (lør. d. 4. juli - søn. d. 9. august 2020). I weekenderne efter sommerferien (uge 33 og 34) er åbningstiden 13.00-17.00. Opkald 20 minutter før lukketid. OBS: Hvis der pga. meget dårligt vejr ikke er gæster i friluftsbadet, lukker badet kl. 16.

Sikkerhed: Vi har altid livredder til stede, men badning og færdsel i friluftsbadet er fortsat på eget ansvar. Det anbefales, at børn altid ledsages af voksne. Børn, der bruger vinger og/eller bælte, skal være ifølge med en voksen (min. 18 år). Livredderens anvisninger skal til enhver tid følges.

Pris: Enkeltbillet: 20 kr. 10-turskort: 150 kr. Børn 0-2 år er gratis.

Kiosk: Snacks, slik, is og drikkevarer kan købes til fornuftige priser i kiosken. Vi modtager kontanter og MobilePay.

Adresse: Fruenshave 7, 8732 Hovedgård.

Friluftsbadets mål: Friluftsbadet måler 25 * 12,5 m. I springenden er vanddybden 3,6 meter. I den lave ende af bassinet er vanddybden knap 1 m.

Event: Hvert år er der mindst én spændende event med vand, som alle kan deltage i. Dette annonceres i løbet af sommeren.

Rygning og alkohol: Ikke tilladt i friluftsbadet.

 
Friluftsbadet er Horsens Kommunes første offentlige svømmebad. Læs mere om historien her.