Info
Supersvømmere (ca. 13-16 år)

Holdet er for dig, der er glad for at svømme. Du vil gerne fortsætte med at dyrke din sport i vandet og udvikle dig som svømmer, men har lige nu ikke lyst til at svømme i en konkurrenceafdeling. Holdet øver og finpudser teknik, men der er også plads til andre udfordringer i vandet. Der lægges vægt på, at det fortsat skal være sjovt at gå til svømning. Der er 8 pladser på holdet.

Undervisning: Undervisningen foregår i udgangspunkt fra bassinets kant og varetages af en instruktør (18+). Udgangspunktet for træningen vil være at forbedre dine tekniske færdigheder, hvilket både sker igennem svømning, spil og forskellige øvelser i bassinet og på kanten. Du er med til at bestemme dagsordenen for svømmetræningerne. En gang imellem vil der være hygge og ideudvikling efter svømning i vores klublokale.

Bemærkninger:
For alle vores børne- og ungdomshold gør det sig gældende, at udvalgte undervisningsgange bliver brugt til at lære om selvredning og livredning.
Der vil på supersvømmerholdet være tilbud om at deltage i svømmestævner nogle gange om året. Svømmebriller er en del af ens udstyr på dette hold.

Instruktøren giver ved slutningen af hver sæson en vurdering af alle.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Supersvømmere - (17)
Onsdag Tid: 19:30 - 20:15
Sted: Hovedgård Svømmehal. 16 meter bassin., Holdsvømning
Instruktør: Isabella Boysen /
Periode: 09.09.2020 - 17.03.2021
Rabat: 40%
Pris: 393 kr. 240 kr.
Tilmeld