Aqua Fitness (16+)

Info
AquaFitness er holdet for voksne, der ønsker konditions- og styrketræning

På holdet vil du få forbedret din kondition og styrke gennem aquafitnessøvelser på et moderat til hårdt niveau. Alle kan være med uanset alder, erfaring og svømmefærdigheder.

Der anvendes et bredt udsnit af øvelser og træningsformer inden for aquafitness genren. Dette er eksempelvis cirkeltræning, styrkeøvelser, interval- og udholdenhedstræning.

Til øvelserne bruges både egen kropsvægt og moderne aquafitnessredskaber såsom skumvægte, aquaorme og happy flowers. Hele programmet i vandbassinet er sammensat med det formål at træne bevægelser i den vægtløse tilstand, udnytte vandets modstand ved bevægelser og det med mindst mulig belastning af knogler og led.

Kroppens forbrænding skal op, uden at det føles svært. Glem ikke, at motion i vand giver følelsen af: motion uden sved :-)

Det er træning i vand, som giver dig de samme fordele som træning på land, det giver bare lidt ekstra.

Bevægelse i vand skaber modstand, der ligner andre former for motion med vægte og fitness-maskiner. Desuden gør opdriften i vandet bevægelsen mere skånsom for knogler, led og sener. På grund af modstand i vandet vil bevægelserne være langsommere, end de øvelser du ville gøre på et gulv, men de kan være lige så intense og krævende, som du selv har lyst til. Det vil sige, at det er dig selv, der styrer, hvor hårdt det skal være, og hvor meget du vil have ud af det. Der vil blive disket op med den gode træning til både mænd og kvinder, og der er lagt op til leg i vand og et godt grin - ledsaget af god og tempofyldt musik.  

Efter træningen kan der hygges og pustes ud i den traditionelle sauna og/eller i den infrarøde sauna.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen