Aqua Cross (16+)

Info

Aqua Cross er til dig, der ønsker en udfordrende træning, der er højintensiv og tidseffektiv.

Aqua Cross Training er en varieret træningsform, der er styrke- og intervalpræget. Det er hårdt og fysisk krævende. Aqua Cross er inspireret af traditionel crossfit og kombinerer styrke- og pulstræning med øvelser og aktiviteter på både land og i vandet. Du vil blive udfordret til at arbejde nær din maxpuls og markant øge din kondition, styrke og arbejdsevne.

Aqua Cross foregår i bassinet, og vi tager gulvet ved bassinet i brug. Har du ikke lyst til at være på land, så kan alle øvelser også laves i vand. Træningen foregår til god musik med gang i. Musikken hjælper dig til at holde tempoet, men du sætter det selv.

Alle kan være med, uanset om man er ung eller gammel. Om du er i god eller dårlig form er ikke afgørende for din deltagelse. Bassinet har en dybde, hvor du overalt kan nå bunden uden at få hovedet under vand. Det er en forudsætning for et rimeligt udbytte af holdet, at du er fortrolig med vand.

Aqua Cross er et godt alternativ/supplement til fitness træning. Det er en effektiv træningsform, der gør dig stærkere, hurtigere og mere udholdende, samtidig med at den er skånsom for dine muskler og led.

Glæd dig til 45 min. med sjov, men hård motion.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

16
Onsdag Tid: 19:30 - 20:15
Sted: Hovedgård Svømmehal. 16 meter bassin., Holdsvømning
Instruktør: Isabella Boysen /
Periode: 01.03.2023 - 21.06.2023
Pris: 400 kr.
Tilmeld