Familiesvømning

Info

Familiesvømning er et tilbud til dig og dine børn, hvor I kan lege, tumle og hygge sammen i svømmehallen og lære andre familier at kende. I har begge bassiner og klubbens legesager og udstyr til rådighed. Det store bassin indbyder til pjask og leg. Varmtvandsbassinet har indbyggede massagedyser, og måske du sidder her og slapper lidt af, mens børnene tumler i bassinerne. Til familiesvømning har I også de to fælles saunaer, en almindelig sauna og en infrarød sauna - til rådighed.

Der er livredder til stede, men børn skal altid ledsages af en voksen. Livredderen kan ved ønske give et par fif til vandtilvænning og svømning, men hvis I ønsker decideret undervisning i vandtilvænning og svømning, henviser vi til vores Plask og leg hold (ca. 4-5 år), som er med forældre i bassinet og/eller til vores begynderhold (fra 5 år) uden forældre.

Bemærkninger:

Varmtvandsbassinet er 34 grader varmt og har målene 3,65m*5,70m og har en dybde på 1,2 m. Det store bassin er 16,65m*7m og har en dybde på 1.05m-1.45m. Vandet i det store bassin er 27 grader varmt.

Prisen for familiesvømning er pr. person. Så husk at tilmelde alle personer i husstanden, der ønsker at gå til familiesvømning.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen