Øvede

Info
Øvede (ca. 11-14 år)

På det øvede hold bliver du endnu bedre teknisk. Gennem stilarterne arbejdes der videre med de fire grundfærdigheder (elementskift, vejrtrækning, balance og bevægelse), og du lærer de sidste kundskaber og teknikker, der skal til for at blive en god svømmer. Du får kendskab til basal førstehjælp og livredning.

Undervisning:
Deltagerne er med til at bestemme dagsordenen for svømmetræningerne. At have det sjovt, mens du bliver dygtigere til at svømme, er stadig et af de bærende elementer på de øvede hold. Undervisningen indeholder også en del samarbejdsøvelser. Undervisningen varetages af en instruktør 18+ og en hjælpeinstruktør.
 
Målsætningen for dette hold er:
Crawl med afslappet teknik og velkoordineret vejrtrækning.
Rygcrawl med god rotation og corebalance.
Brystsvømning sammensat med glid.
Kendskab til sammensat fly (butterfly) og gode flyben.
Vendinger til alle 4 stilarter.
Streamline på ryggen.
Kunne svømme 4 banelængder med tøj på.
Bjærge en person 1 banelængde
Svømme 2 banelængder med en person i redningstorpedo
Kendskab til alarmering
Kendskab til basal førstehjælp og livredning.
 
Bemærkninger:
For alle vores børne- og ungdomshold gør det sig gældende, at udvalgte undervisningsgange bliver brugt til at lære om selvredning og livredning. Svømmebriller er en del af ens udstyr på dette hold.

Instruktøren vurderer ved slutningen af hver sæson, om børnene er klar til oprykning. De fleste deltager som udgangspunkt to hovedsæsoner på samme trin, inden de er klar til oprykning.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen