Er I en familie, hvor flere skal tilmeldes svømmeklubbens hold? Måske har I allerede hver jeres Klubmodul-profil og er trætte af at holde styr på profilnavne og passwords? Fortvivl ikke! Der findes en smartere løsning :D
I Klubmodul kan man koble profiler sammen i familien. Hver person skal stadig have sin egen profil, så vi kan se navn, alder osv på den tilmeldte. Men er profilerne koblet sammen, kan man nøjes med at huske ét login, og når man så er logget på, kan man skifte imellem alle familiens profiler med et enkelt klik - uden nyt login. Smart!

Har I allerede profiler, fordi I har været medlem før, så skriv en mail til kasserer@hovedgaardsvommeklub.dk med navne på familiens medlemmer, og jeg sørger for at koble jer sammen. 
Skal I oprette jer for første gang, så start på klubbens hjemmeside  www.hovedgaardsvommeklub.dk i øverste højre hjørne og vælg opret profil. Når første person i familien er oprettet, så vælg Min profil og øverst står der så Tilføj familiemedlem. På denne måde kobles profilerne automatisk fra starten. 

Fremover, når én fra familien er logget på hjemmesiden, kan I skifte mellem profilerne ved at trykke på boblen med de to pile oppe i øverste højre hjørne på forsiden. Eller I kan inde på selve tilmeldingssiden til det enkelte hold vælge hvilket familiemedlem, der skal tilmeldes sådan her - ved at trykke ud for det grønne familieikon og få en drop-down over familiens medlemmer. 

I er stadig nødt til at betale for hver tilmelding én ad gangen. Vi har efterspurgt en løsning hos Klubmodul, hvor man kunne lægge flere tilmeldinger i en kurv og betale på én gang, men den løsning findes desværre ikke endnu.